Invent

Diensten in Automatisering


Advies in IT
Wij geven zowel zakelijke- als particuliere relaties een persoonlijke en gedegen oplossing voor IT-vraagstukken.
Rekening houden met de visie op de toekomst, verdiepen in nieuwe technieken en verbeteren van de huidige, is wat ons sterk maakt.
Daarnaast houden wij rekening met uw huidige infrastructuur. Zaken die met een onderhoudsbeurt weer volledig operationeel zijn, hoeven ons inziens niet vervangen te worden.

Automatisering voor uw kantoor
Het versnellen van huidige processen, het aandragen van nieuwe processen of het koppelen van applicaties zijn slechts enkele voorbeelden van de kracht van automatisering. Door deze zaken toe te passen, wordt het niet alleen plezieriger om met automatisering te werken, maar wordt ook de productiviteit verhoogd.

(Netwerk)beheer
(Netwerk)beheer is een zeer omvangrijk woord. Wij beheren uw netwerk voor een zeer breed scala aan producten.
Van camerabeveiliging tot centrale opslag en van het delen van randapparatuur tot het koppelen van een e-mail server, met een netwerk verlopen uw processen soepeler en wordt de productiviteit verhoogd. Naast de installatie van uw netwerk, heeft uw netwerk ook onderhoud nodig. Incidentele taken zoals het installeren van nieuwe apparatuur of het toekennen van rechten aan bepaalde gebruikers, zijn uiteraard standaard aanwezig in ons takenpakket. Echter is het ook raadzaam om regelmatig het netwerk vanaf de basis te controleren. Met onze onderhoudsovereenkomsten bent u verzekerd van een uitstekende conditie van uw netwerk. Ook voorzien wij particuliere relaties van een onderhoudsovereenkomst. Dit gebeurt echter in de vorm van een APK. Meer over deze overeenkomst vindt u hier.

Reparatie- & Onderhouds services
Voorkomen is beter dan genezen. Daardoor hebben we immers onderhoudsovereenkomsten of een APK in het leven geroepen. Mocht er echter onverhoopt toch iets uitvallen, hebben we de mogelijkheid om het in onze eigen werkplaats uw hardware te repareren. Bij kleine defecten is het zelfs mogelijk de reparatie bij u op kantoor of aan huis uit te voeren. Door de meest gangbare componenten op voorraad te hebben, kunnen we u altijd binnen een paar uur van een oplossing voorzien, ook op een zaterdag!

Neem contact met ons op!

Vragen staat vrij, aarzelt u daarom vooral niet contact met ons op te nemen.

  • user_white Exact-ICT, Hogeweg 33B,
    6659 AG Wamel
  • speech_white Tel. 06-47804645
  • mail_white E-mail: contact@exact-ict.nl

Exact-ICT op Social Media:

Naar boven